Makril-Kyllinge-Svine frokostkurv: Hvad spiser vi til frokost?

Hvorfor?

Hver dag spiser de fleste morgenmad, frokost, aftensmad og nogle snacks. Men hvad er det, vi spiser, og hvad koster det lige nu? I denne serie af artikler introducerer vi konceptet, udvikler det videre og skaber et dataset gennem stikprøvetest i virkeligheden.

Daglig Brugers Makrel pasta

Daglig Bruger har nu spist ret mange frokostboller, og der er brug for noget andet. I dag provede vi at lave en pasta fra en røget pebermakrel filet. Det er godt stil at have lidt parmesanost i køleskabet fordi god pasta kræver ikke meget mere end olivenolie, parmesan og sort peber: i Italien kalder de…

Daglig Brugers Asian Fusion Marinara sauce

Daglig Brugers prøvekøkken har lavet endnu en ny innovation: Asian Fusion Marinara sauce fra en tomat. Fusion cuisine handler om at blande forskellige kulinariske traditioner, og vi har lavet en lidt asiatisk twist på den klassiske marinara sauce. Vi har brugt sauce i vores kyllingesandwich, og det fungerer bedre end forventet. Denne friske og smagfulde…

Daglig Brugers Marinara sauce

Daglig Brugers prøvekøkken har lavet en ny innovation: marinara sauce fra en tomat. Det fungerer specielt godt med frikadelle sandwich. Vi har også “pimpet” vores frikadelle sandwich med lidt smeltet ost fra prøvekøkkens køleskab. Vi ved godt ost er ikke del af vores frokostkurv, men man nogle gange skal opgradere med overskudvarer fra køleskabet. Daglig…