Tips & Tricks

Her byder vi vores bedste tips & tricks for at hjælpe dig i din hverdage.

Daglig Brugers Makrel pasta

Daglig Bruger har nu spist ret mange frokostboller, og der er brug for noget andet. I dag provede vi at lave en pasta fra en røget pebermakrel filet. Det er godt stil at have lidt parmesanost i køleskabet fordi god pasta kræver ikke meget mere end olivenolie, parmesan og sort peber: i Italien kalder de det Cacio e Pepe. Pebermakrel er ikke så langt fra Cacio e Pepe, og vi prøvede at tilføje lidt frisk…

Daglig Brugers Asian Fusion Marinara sauce

Daglig Brugers prøvekøkken har lavet endnu en ny innovation: Asian Fusion Marinara sauce fra en tomat. Fusion cuisine handler om at blande forskellige kulinariske traditioner, og vi har lavet en lidt asiatisk twist på den klassiske marinara sauce. Vi har brugt sauce i vores kyllingesandwich, og det fungerer bedre end forventet. Denne friske og smagfulde sauce er perfekt til kyllingesandwiches, burgers eller endda som en salatdressing. Opskriften for Daglig Brugers Asian Fusion Marinara sauce er:…

Daglig Brugers Marinara sauce

Daglig Brugers prøvekøkken har lavet en ny innovation: marinara sauce fra en tomat. Det fungerer specielt godt med frikadelle sandwich. Vi har også “pimpet” vores frikadelle sandwich med lidt smeltet ost fra prøvekøkkens køleskab. Vi ved godt ost er ikke del af vores frokostkurv, men man nogle gange skal opgradere med overskudvarer fra køleskabet. Daglig Bruger anbefaler, at du smelter osten på frikadelle sandwich i mikrobølgeovn med konvektion og grill, hvis muligt. Opskriften for Daglig…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.